Over ons

Ons motto: "samen zingen in een gezellige sfeer geeft ontspanning en plezier." Ons repertoire bestaat uit volksliedjes uit verschillende landen, gedeeltes uit operettes, musicals en lichtklassiek. Het koor bestaat sinds 1983 en heeft meer dan 40 leden, verdeeld over sopranen, tweede sopranen en alten. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Wilt u dat wij voor u optreden?

Wij treden regelmatig op en doen mee aan korenfestivals. Naast bovengenoemd repertoire kunnen wij ook "oud" Hollandse meezingliedjes en een aangepast kerstconcert ten gehore brengen. Kortom wij kunnen rekening houden met uw wensen. Neem even contact op met Hermien Leferink, telefoon 06 - 10 47 75 66, of stuur een emailtje naar jnhleferink@kpnmail.nl.

Repetities

Iedere woensdagavond repeteert het koor in de Hervormde Kapel aan de Dahliastraat 4 van 20.00 uur tot 22.00 uur met in de pauze tijd voor een kopje koffie of thee. Nadat ingezongen is en de stembanden op temperatuur zijn gebracht, met behulp van wat zang- en ademhalingsoefeningen, wordt begonnen aan  het, in overleg met de dirigent, uitgekozen repertoire.
Gezelligheid is ook heel belangrijk en daarom hebben we iedere eerste woensdag van de maand een borrel na afloop van de repetitie.

Lid worden? Keertje proberen?

Heeft u zin om met ons mee te zingen? Dan bent u van harte welkom om een keer te komen kijken, luisteren en mee te doen. De eerste twee repetitieavonden zijn gratis. Kunt u geen noten lezen? Geen probleem. Veel dames in het koor kunnen dat niet; een muzikaal gehoor is belangrijker. Wilt u meer weten, neemt u dan even contact op met Hermien Leferink, telefoon 06 - 10 47 75 66, of stuurt u een emailtje naar jnhleferink@kpnmail.nl.

Website

Op alle teksten, foto’s en logo’s rust copyright van het AWV of derden. Overname in druk, op microfilm of op elektronisch wijze (internet) alleen is toegestaan na schriftelijke toestemming van de redactie. Muziekverenigingen mogen informatie (artikelen, foto’s, etc.) overnemen, echter alleen voorzien van de tekst “overgenomen van www.wierdensvrouwenkoor.nl”. Een rechtstreekse doorlink naar een pagina binnenin onze website staan we niet toe.